ایالات متحده 52 میلیارد دلار به تراشه ها می پردازد – اما باید آن را عاقلانه خرج کند
کمبود طولانی تراشه جهانی ، که توسط هزینه های همه گیر ایجاد شد و با اختلال زنجیره تامین بدتر شد، همچنین به تقویت قانون کمک کرد. کمبود برخی از قطعات اغلب ارزان اما حیاتی، شرکتها را مجبور به تعطیل کردن کارخانهها یا طراحی مجدد محصولات برای استفاده از تراشههای کمتر کرده است. /a>. مشکلات اقتصادی تقاضا برای برخی از اجزا را کاهش می دهد، اما برخی دیگر به طور خلاصه باقی می مانند عرضه.
همچنین این حس رو به رشدی وجود دارد که ایالات متحده در رقابتی برای برتری و نفوذ تکنولوژیکی با چین، کشوری که میلیاردها دلار نیز برای ساخت تراشه سرمایه گذاری کرده است، گرفتار شده است. سالهای اخیر. چین در حال حاضر از نظر روش های پیشرفته ساخت تراشه از ایالات متحده و سایر کشورها عقب است و دولت ایالات متحده به دنبال دسترسی آن را به فناوری تولید حیاتی محدود کنید. همچنین تراشهها برای کاربردهای نظامی بهطور فزایندهای حیاتی هستند و پهپادها، موشکها و الگوریتمهای پیشرفتهتری را قادر میسازند که مزیت میدان نبرد را فراهم کنند.
«ارتباط عمیقی بین صنعت تراشه و تراشهها وجود دارد. صنعت دفاعی ایالات متحده می گوید: کریس میلر، استادیار دانشگاه تافتس و نویسنده Chip War: The Fight for the World’s Critical Technology، کتابی است که در مورد مسابقه بین ایالات متحده منتشر خواهد شد. و چین بر تراشه ها مسلط شوند. “هر دو کشور خود را برای آینده ای از جنگ آماده کرده اند که به شدت محاسباتی محور است.”
این قانون نشان می دهد که خطرات ناشی از چین یکی از معدود مواردی است که دموکرات ها و جمهوری خواهان آن را تهدید می کند. سیاستمداران می توانند به توافق برسند. و این نشان دهنده تغییر در دولت از ایمان به بازار آزاد به نوع سیاست صنعتی است که مدت ها از مد افتاده است. روز چهارشنبه، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، این اقدام را “گامی مهم در جهت تامین امنیت رهبری علمی آمریکا و احیای توانایی آمریکا در ساخت تراشههایی که ماشینهای ما را در جادهها نگه میدارند و جتهای جنگنده در هوا” توصیف کرد.
همه سازندگان تراشه به طور کامل از این قانون حمایت نکرده اند، با بعضی نگران کننده است که می تواند به طور غیرمنصفانه به نفع بزرگترین شرکت های تراشه مانند اینتل باشد که به شدت برای پول لابی کرده اند. سناتور برنی سندرز پیش نویس های قبلی را مورد انتقاد قرار داد از این قانون، با اشاره به اینکه شرکت هایی که در صف دریافت پول هستند، قبلاً شغل خود را به خارج از کشور فرستاده بودند، این نگرانی در نسخه نهایی همچنان وجود دارد.
«هنوز در مورد چگونگی این پول سؤالاتی وجود دارد. میلر می گوید، پراکنده شوید. “ما باید مطمئن باشیم که آن را در راه هایی خرج کنیم که سوزن را به حرکت درآورد و لزوماً با لابی کردن همسو نیست.” عیسی دل آلامو، استاد دانشگاه MIT که در زمینه طراحی های نیمه هادی پیشرفته مطالعه می کند، می گوید: برتری در پیشرفته ترین تکنیک ها . او میگوید: «این امر مستلزم سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه و تسریع جریان فناوریهای جدید از آزمایشگاههای دانشگاه است.
این امر باعث میشود تولیدکنندگان تراشههای پیشرو مانند اینتل، شرکتی که گامهای اشتباه متعددی مرتکب شده است، باقی بماند. در سالهای اخیر، با تصمیمگیریهای حیاتی برای اتخاذ فناوریهایی برای سرمایهگذاری. به عنوان مثال، فناوری معروف به بستهبندی پیشرفته، که به روشی برای اتصال انواع مختلف تراشهها به یکدیگر اشاره دارد، نوید ایجاد امکانات جدیدی را برای سازندگان تراشه میدهد. این رویکرد توسط شرکت تایوانی TSMC برای ایجاد قدرتمندترین تراشه اپل استفاده شد تا به امروز، M1 Ultra.
دل آلامو نویسنده اصلی 2021 مقاله سفید بود که استدلال میکند بودجه دولتی باید شامل پول برای تحقیقات دانشگاهی در زمینه فناوریهای جدید ریزتراشه، برنامههایی باشد که به دانشگاهها کمک میکند تا شرکتهای تراشههای جدید را توسعه دهند، و منابعی برای تشویق آموزش دانشجویان جدید. او با ائتلافی از دانشگاهها و شرکتها همکاری میکند که قصد دارند با توجه به بودجه قابل توجهی که برای تحقیقات علمی در نظر گرفته شده، پیشنهادات مالی خاصی ارائه دهند. تمرکز دولت فراتر از این بودجه است. او می گوید: «در این بازی، برنده همه چیز را می گیرد. «هرکسی که با پیشرفتهترین فناوری بعدی وارد بازار شود، ابتدا مقدار نامتناسبی از سود را دریافت میکند، و آن شرکت میتواند پول زیادی را در تحقیق و توسعه سرمایهگذاری کند تا در لبه برتر بماند.»